Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (3.87 secunde)
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Cei patru vicepresedinti ai Camerei, Dan Radu Rusanu (PNL), Daniela Popa (PC), Miron Mitrea (PSD) si Lucian Bolcas (PRM), au primit sarcina ca pana maine sa prezinte o situatie a cererilor de amanare a avizelor din partea comisiilor.
Nastase a mai declarat ca el a nu se va pronunta in cadrul sedintei, nu va vota si nici nu va prezida lucrarile, presedinte de sedinta fiind nominalizat deputatul PRM Lucian Bolcas.
Referindu-se la acest moment, intr-una din evocarile de exceptie, Preafericitul Cardinal Lucian ne explica: "Canonizarea unui papa este semn de mare curaj, dar asta spune iarasi ca Biserica nu este o societate mondena sau politica.
Astfel, la finalul sedintei s-au conturat doua pozitii, cea a presedintelui de sedinta, peremistul Lucian Bolcas, ca proiectul a fost respins din cauza numarului insuficient de voturi, si cea a deputatilor de la Comisia Juridica, ei sustinand ca a fost adoptat tacit deoarece nu a fost nici adoptat, nici respins.
Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian, organizeaza vineri, 27 aprilie, ora 19.00, in Sala Mare a Palatului National al Copiilor, un concert extraordinar de muzica de opereta, musical si cantonete, sub bagheta dirijorului Lucian Vladescu.
La diferenta de o persoana urmeaza consilierul PD,Constantin Popeci, apoi Lucian Mincu, sase persoane. Potrivit lui Trusca, secretul "succesului" sau sta intr-o deschidere fata de cei din jur.
Magda Marincovici) Profesorul doctor Irinel Popescu a fost ales membru corespondent al Academiei Romane, Sectia de stiinte medicale De asemenea, in cadrul adunarii generale a membrilor Academiei Romane au mai fost alesi, prin vot secret, membri titulari Lucian Liviu Albu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologice si Daniel Daianu - Sectia de stiinte economice, juridice si sociologie.
Protocolul de colaborare parlamentara intre PSD si PRM va fi incheiat dupa 16 mai, au anuntat ieri Viorel Hrebenciuc si Lucian Bolcas, liderii grupurilor PSD si PRM din Camera Deputatilor.
Avand in vedere ca Lucian Bute era la acel moment una dintre personalitatile romane cu cea mai mare cota de popularitate, Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.
Cele 100 de persoane ramase in sala dupa prima faza a alegerilor, care a durat mai bine de sapte ore, au optat pentru consilierii locali Ionut Stroe si Lucian Mincu, Cristian Burada si Minel Veghea.
Lucian Bolcas (PRM) a spus ca Romania are doua coduri penale, unul in vigoare si altul care urmeaza sa intre in vigoare dupa 1 septembrie.
Un astfel de caz apare si in cartea autobiografica HRONICUL SI CANTECUL VARSTELOR a lui Lucian Blaga. El descrie o intamplare din vara anului 1904, din Muntii Apuseni:
Cazul a fost relatat de psihologul Lucian Iordanescu, prin intermedierea realizatoarei TV Elena Lasconi, intr-o emisiune televizata la care am participat si eu.
El a comentat astfel afirmatiile inspectorului-sef al Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, care a spus ca magistratii au avut dosare la DNA - Spanacul a invins contrabanda - un titlu care atrage atentia in presa ultimelor zile.
PRM cere desecretizarea dosarului lui Hayssam pentru stabilirea relatiilor acestuia cu PSD Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a cerut si el desecretizarea dosarului lui Omar Hayssam, dar din considerente aproape opuse celor formultate de PSD.
Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a declarat ieri Agentiei Mediafax ca, in situatia in care Radu Timofte ar dori sa se inscrie in PRM, conducerea partidului va analiza cazul acestuia.
Gaura de 3,3 milioane de lei la bugetul local Instanta Tribunalului Judetean Hunedoara i-a obligat pe primarul Carol Schreter impreuna cu seful Serviciului cadastru, Lucian Dragomir, si Andrei Ianosi sa plateasca 78.471,3 lei si 3.233.122,34 lei, reprezentand redeventele neconstituite si neincasate si penalitatile de intarziere aferente.
Social-democratul Miron Mitrea, Daniela Popa de la PC si Lucian Bolcas de la PRM au fost reconfirmati ca vicepresedinti ai Camerei.
La randul sau, vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a declarat ca nominalizarea este "o mutare politica" prin care PSD "se compromite".
google-analytics.com